Tantstickan

Tantstickan

TANTSTICKAN

Stickat, virkat, färg och form. Hantverk och design skall vara både vackert och funktionellt. "Närproducerat" ett mål, det innebär i Sverige med Svenska produkter.

3 års "kalas"

AllmäntPosted by Tantstickan Sun, February 08, 2009 23:41:26

I går var jag på 3 års jubileum.... Ja, det var Marias Garn på St.Paulsgatan i Stockholm som firade. Viilken känsla! Det firades med ett "Stick Café" som hette duga. Många många glada "stickor" klirrade ikapp i den lilla och till brädden fyllda butiken. Så mycket vackert man kunde se. Jag blir lika imponerad och inspirerad varje gång. Vilken kreativitet och skaparkraft kvinnor besitter. Det är makalöst och fantastiskt.

Marias Garn är en av de absolut "läckraste" garnbutiker jag vet och Marias kunnighet är enorm. Det är alltid lika roligt att gå dit, växla ett par ord och botanisera runt i hyllorna. Njuta av alla färger, alla olika garner och inspireras av det som finns i skyltfönstret. Enligt min mening skulle Maria ha ett "pris" bara för sin enorma förmåga att exponera "stickat" på ett sätt att det blir vackert.... Hennes skyltfönster får ändra karaktär många många gånger på ett år, bara det är en fröjd. Går man förbi kan man inte låta bli att titta.

Har du inte varit hos Maria tycker jag du skall ta dig dit om Du har vägarna förbi. Det är helt klart värt besväret (om du har lång väg att åka)... Det är en upplevelse!

Titta in på Marias Garn!

Maria ..... GRATTIS....och fortsatt Lycka Till!

  • Comments(0)//blogg.tantstickan.se/#post7